Dyrlæger

  Dyrlæger

Det er meget vigtigt at du benytter dig af en dyrlæge som har forstand på skildpadder og krybdyr hvis du har mistanke om at din skildpadde er syg. Hvis du blot vælger din “lokale” dyrlæge, er der overhængende fare for at skaden bliver større med en evntuel fejlbehandling. Så det kan altså godt betale sig at køre langt for at komme til den “rigtige” dyrlæge.

Er du selv dyrlæge som har forstand på skildpadder, eller kender du en der har, er du meget velkommen til at sende en mail til mig, så vedkommende kan komme på listen.

Beth Fledelius,Thomas Larsen og Bo Andersen besvarer desuden helt gratis, spørgsmål om sygdom og sundhed på vores forum www.krybdyrforum.dk


Jeg benytter selv Dyrehospitalet City Syd da jeg bor i Frederikshavn, her er det oftest Bo Andersen som forestår behandlingen. Bo er stedets krybdyr specialist og har stor viden om emnet. Bo holder selv bla.slanger.

Bo har bla. opereret vores mauriske skildpadde som havde en byld i næsen. Operationen lykkedes bare perfekt og stedet i næsen hvor Skiller har været åbnet er fuldstændigt som om den aldrig havde været åbnet.

Så en stor og taknemmelig tak til Bo, for at skiller klarede den og kan se frem til masser af glade skildpadde år her i det nordjyske.

Bo svare desuden på spørgsmål på vores forum, www.krybdyrforum.dk, så har du spørgsmål vedr. sygdomme hos dine krybdyr må du gerne spørge her.


Dyrehospitalet City Syd

Vandmanden 10D
9200 Aalborg SV
Tlf.98 11 74 00
V/dyrlæge Thomas Larsen,Bo Andersen
Tlf.tid 14-15
Dyrehospitalet City Syd
post@dyrehospitalethobrovej.dk


Hjortekær Dyreklinik

2800 Kgs. Lyngby
Tlf: 45930730
E-mail: beth.fledelius@mail.tele.dk
Konsultation efter aftale
www.krybdyrdoktor.dk
Dyrlæge Beth Fledelius